Natyrë

Gjiri Xhindave

Vlerësime 5

Gjiri i xhindeve, ky emër mistik ndodhet në afërsi të plazhit të Jalës dhe gjirit të Akuariumit. Gjiri e ka marrë është këtë emër intrigues për shkak të drithijeve qv formohen mbi breg nga shkëmbinjtë dhe e bën atë të duket sikur leviz.

Ai është një gji shumë i vogël, me një natyrë të egër nga shkëmbinjë e thepisur dhe me një det të mrekullueshëm. Për ta vizituar rekomandohet  të merni një varkë, e cila e bën udhëtimin shumë argëtues si për turistët që duan të shijojnë panoramën e tij ashtu edhe për zhytësit që kërkojnë të papriturat e botës ujore.

Book your vacations

Adresa

4P72+7W3, Jala, Albania

Vlerësime

5
Wkryemadhi96
Wkryemadhi96
2024-04-01

Nje vend i mbrekullueshem!

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose