Natyrë

Gjiri Rg in & out

Vlerësime 0

Gjiri Rg in & Out ndodhet vetëm 10 minuta në këmbë nga Potami, ndërmjet plazhit të Potamit dhe Gjirit të Filikurit. 

Akoma i pazbuluar mirë, pa rrugë makine pa asnjë shërbim në plazhin e tij, ky gji shfaqet si një parajsë e vogël me guralecë. Duket sikur është ndërtuar nga një dorë e padukshme i rrethuar me gjelberim plot me shtigje që të udhëheqin në det. Plazhi është i aksesueshem kryesisht me mjete detare.

 

 

Book your vacations

Adresa

Unnamed Road Himara, 9425, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose