Natyrë

Gjiri Intre

Vlerësime 0

Gjiri Intre ndodhet ndërmjet gjirit të Teodorit dhe shpellës së Piratëve. Sapo kalon fshatin Ilias dhe zbret poshtë në bregdetin e Jonit, të shikon syri një panoramë mahnitëse.  Gjiri Intre është një gji i vogël me plazh të mrekullueshëm, me ujin e kaltër , të ftohtë, dhe me guralecët e bardhë që shkëlqejnë nga rrezet e diellit.

Përveç  plazhit fantastik që ky gji të ofron, ai është edhe shumë atraktiv për të gjithë vizitorët që duan të vizitojnë shpellën e piratëve apo të eksplorojnë botën nënujore. Gjiri Intre mbetet një aventurë më shumë edhe për turistët e huaj apo vendas.

Book your vacations

Adresa

Unnamed Road, 4MM2+43C, Dhërmi, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose