Natyrë

Gjiri Hartës

Vlerësime 0

Gjiri i Hartës shtrihet ndërmjet Sarandës dhe Ksamilit, në një zonë urbane në mes të maleve. Plazhi i tij është i izoluar, vendi ideal për të shijuar qetësinë dhe detin në relaks të plotë.
Duke parë magjinë e bregut, futja në ujë të krijon një sensacion të veçantë. Deti të fton në kaltërsinë dhe në freskinë e tij. Plazhi është lehtësisht i arritshëm me çdo lloj automjeti.
Pranë plazhit ndodhet një restorant gjithashtu mund edhe të akomodoheni në apartamente e hotele në afërsi të tij. Aty mund të gjeni çdo shërbim tjetër me qera si: shezllonë, çadra, varka me pedale etj. Ky plazh mbetet destinacioni i pushimeve për shumë turistëve vendas e të huaj, duke marë me vete mbresa të paharrueshme, të cilat të bëjnë për tu rikthyer sërish.

Book your vacations

Adresa

Q2V2+5W7, Ksamil, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose