Kala

Kalaja Margëlliçit, Patos

Vlerësime 0

Kalaja ngrihet mbi një kodër në fshatin Margëlliç, pranë qytetit të Patosit dhe është ndërtuar në shekullin e 7-të.

Kalaja e Margëllëcit ka qenë një vendbanim i hershëm i rëndësishëm në shekujt e kaluar dhe ka luajtur një rol të rëndësishëm në mbrojtjen e zonës nga sulmet e pushtuesve.

Ajo është shpallur “Monument kulture” në vitin 1971.

Book your vacations

Adresa

Rruga Kalaja e Margllicit, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose