Hotele

Le Monde 2 Hotel

Vlerësime 0

Hotel Le Monde 2 përbëhet nga 6 dhoma, dhe ndodhet vetëm 1.9 km larg Borshit. Hoteli ndodhet vetëm 1 munutë larg plazhit dhe brenda tij do të gjeni gjithçka që ju duhet për një qëndrim të rehatshëm dhe pushime të paharueshme. Pjesë e hotelit janë gjithashtu një lavanderi dhe ambjent për hekurosje.

Gjithashtu do të mund të shfrytëzoni sipas dëshirës tuaj, një kopësht të gjelbërt, një zonë plazhi private, tarracë dhe ambient darkimi. Të gjitha dhomat përmbajnë gjithashtu një tavolinë pune, dhe disa prej tyre ju ofrojnë një pamje nga deti. Ju ofrojmë edhe parkim privat pa pagesë, shërbim dhome sipas dëshirës dhe WiFi në të gjitha ambjentet tona.

 Të gjitha dhomat kanë gjithashtu ajër të kondicionuar, tavoline, oborr me pajme nga kopështi i gjelbërt, tualet privat, televizor flat-screen dhe një ambjet ku mund të uleni.

Na vitizoni dhe na lejoni ti bejmë pushimet tuaja, më të bukurat që keni kaluar ndonjeherë! 

Ambientet e Jashtme

 • Bregdet
 • Zonë plazhi private
 • Kopësht i gjelbërt

 Aktivitete

 • Plazh

 Internet

 •     Free WiFi gjendet në të gjithë godinën.

 

Parkimi

 • ·         Parkim pa pagesë në ambientet e hotelit (nuk kërkohet rezervim).

 Shërbimet

 • Pastrim dhome çdo ditë  
 • Hekurosje
 • Shërbim dhome

Të përgjithshme

 • Kondicioner
 • Dhoma familjare
 • Ndalohet duhani në ambientet e brendshme të hotelit.

 Gjuhët e folura

 • Greqisht
 • Anglisht
 • Italisht
 • Shqip

Kontakto

Çmimi

50

Adresa

2VP7+XV Qazim Pali, Albania
Dhoma Periudha Persona Çmimi Krevat tek Krevat dopio Krevat marinari
Apartament me pamje nga deti 01 Aug - 31 Aug 4 50 € 1 2
Apartament me pamje nga mali 01 Aug - 31 Aug 4 50 € 1 2
Apartament me pamje nga kopwshti 01 Aug - 31 Aug 4 50 € 2 1
Suite me pamje nga deti 01 Aug - 31 Aug 4 50 € 2 1

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar