Produits Becteuraux

Venal

Ferma e Bletëve Venal ofron një gamë të gjerë të produkteve natyrore të bletëve, duke përfshirë mjaltë të cilësisë së lartë, qumësht blete, propolis, dhe shumë të tjera. Të gjitha produktet janë të pasura me elemente organike si proteina, vitamina dhe aminoacide, ofrojnë një buri
Prends contact avec l'entreprise.

Production Agricole

Albanian Gourmet

Albanian Gourmet është më shumë se një biznes - është një destinacion për të eksploruar dhe shijuar trashëgiminë kulinare dhe traditat ushqimore të Shqipërisë. Me një koleksion të gjerë të produkteve tradicionale shqiptare, si verëra, rakia, reçela dhe ëmbëlsira, ne ofrojmë n
Prends contact avec l'entreprise.

Produits Becteuraux

Punishte Qumshti Ndoni

Punishtja "Qumshti Ndoni" është një qendër e veçantë e prodhimit të produkteve bulmetore, e cila është e njohur për cilësinë e lartë dhe shijen autentike të produkteve të saj. Në këtë vend të veçantë, vizitorët mund të shijojnë një gamë të gjerë të
Prends contact avec l'entreprise.

Production Agricole

Kantina Bejko

Kantina "BEJKO" është  vërtetë për të dashurit e verës dhe rakisë, një vend ku pasionantët e këtyre pijeve tradicionale gjejnë një përvojë autentike dhe unike. Me një qëllim të qartë për të prodhuar verë dhe raki të cilat përziejnë traditën dhe shijen e lasht&eum
Prends contact avec l'entreprise.

Production Agricole

Baxho Bunkeri

Baxho Bunkeri është një qendër moderne dhe tradicionale për përpunimin e qumështit në produkte bulmeti të kërkuara. Me një kapacitet prodhimi prej rreth 1 tonë qumësht në ditë, kjo punishtë ofron një gamë të gjerë të produkteve cilësore, të cilat janë të pëlqyera nga
Prends contact avec l'entreprise.

Produits Becteuraux

Prodhime Mishi Ylli 2

Ne ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi, nga fshatrat përreth. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë. Kafshët tona jetojnë dhe ushqehen në natyrë, gjë që lidhet me direkt me kualitetin e lartë të mishit dhe numrin e madh të vlerave ushqyese, q
Prends contact avec l'entreprise.

Produits Becteuraux

Prodhime Mishi Ylli

Ne ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi, nga fshatrat përreth. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë. Kafshët tona jetojnë dhe ushqehen në natyrë, gjë që lidhet me direkt me kualitetin e lartë të mishit dhe numrin e madh të vlerave ushqyese, q
Prends contact avec l'entreprise.

Production Agricole

Produkte Natyrale Ferma Boçi

Dhurata më e mirë e natyrës shqiptare, e gjitha për kënaqësinë tuaj! Tek Ferma Boçi çdo produkt është rritur në mënyrë natyrale, pa kimikate apo elementë artificialë, duke u kujdesur që çdo produkt të jetë natyral dhe i shëndetshëm. Agrumet tona përfitojnë nga toka e pasur
Prends contact avec l'entreprise.