Produkte Blektorale

Venal

Ferma e Bletëve Venal ofron një gamë të gjerë të produkteve natyrore të bletëve, duke përfshirë mjaltë të cilësisë së lartë, qumësht blete, propolis, dhe shumë të tjera. Të gjitha produktet janë të pasura me elemente organike si proteina, vitamina dhe aminoacide, ofrojnë një buri
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Blektorale

Punishte Qumshti Ndoni

Punishtja "Qumshti Ndoni" është një qendër e veçantë e prodhimit të produkteve bulmetore, e cila është e njohur për cilësinë e lartë dhe shijen autentike të produkteve të saj. Në këtë vend të veçantë, vizitorët mund të shijojnë një gamë të gjerë të
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Blektorale

Prodhime Mishi Ylli 2

Ne ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi, nga fshatrat përreth. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë. Kafshët tona jetojnë dhe ushqehen në natyrë, gjë që lidhet me direkt me kualitetin e lartë të mishit dhe numrin e madh të vlerave ushqyese, q
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Blektorale

Prodhime Mishi Ylli

Ne ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi, nga fshatrat përreth. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë. Kafshët tona jetojnë dhe ushqehen në natyrë, gjë që lidhet me direkt me kualitetin e lartë të mishit dhe numrin e madh të vlerave ushqyese, q
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.