Produkte Bujqësore

Albanian Gourmet

Albanian Gourmet është më shumë se një biznes - është një destinacion për të eksploruar dhe shijuar trashëgiminë kulinare dhe traditat ushqimore të Shqipërisë. Me një koleksion të gjerë të produkteve tradicionale shqiptare, si verëra, rakia, reçela dhe ëmbëlsira, ne ofrojmë n
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Bujqësore

Kantina Bejko

Kantina "BEJKO" është  vërtetë për të dashurit e verës dhe rakisë, një vend ku pasionantët e këtyre pijeve tradicionale gjejnë një përvojë autentike dhe unike. Me një qëllim të qartë për të prodhuar verë dhe raki të cilat përziejnë traditën dhe shijen e lasht&eum
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Bujqësore

Baxho Bunkeri

Baxho Bunkeri është një qendër moderne dhe tradicionale për përpunimin e qumështit në produkte bulmeti të kërkuara. Me një kapacitet prodhimi prej rreth 1 tonë qumësht në ditë, kjo punishtë ofron një gamë të gjerë të produkteve cilësore, të cilat janë të pëlqyera nga
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Produkte Bujqësore

Produkte Natyrale Ferma Boçi

Dhurata më e mirë e natyrës shqiptare, e gjitha për kënaqësinë tuaj! Tek Ferma Boçi çdo produkt është rritur në mënyrë natyrale, pa kimikate apo elementë artificialë, duke u kujdesur që çdo produkt të jetë natyral dhe i shëndetshëm. Agrumet tona përfitojnë nga toka e pasur
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.