Produkte Bujqësore

Produkte Natyrale Ferma Boçi

Vlerësime 5

Dhurata më e mirë e natyrës shqiptare, e gjitha për kënaqësinë tuaj! Tek Ferma Boçi çdo produkt është rritur në mënyrë natyrale, pa kimikate apo elementë artificialë, duke u kujdesur që çdo produkt të jetë natyral dhe i shëndetshëm.

Agrumet tona përfitojnë nga toka e pasur dhe klima perfekte me të cilën natyra ka bekuar zonën e Borshit, nga ekperienca prej shumë dekadash e stafit tonë dhe nga kujdesi i madh me të cilën ne trajtojmë çdo fazë të proçesit, në mënyrë që të rruajmë standartet e larta të cilësisë për të cilat njihemi dhe të cilat ua garantojmë klientëve tanë.

Shpendët tanë ushqehen vetem me produkte natyrale, jetojnë një jetë të lirë në fermën tonë dhe secili prej tyre, individualisht kontrollohet për tu siguruar për shëndetitin e tij, në menyrë që produktet që vijnë prej tyre, të ofrojnë siguri në cilësi dhe në vlerat e tyre ushqimore.

Nëqoftëse dëshironi të ushqeheni vetëm me produkte natyrale, të shëndetshme dhe me vlera të garantuara ushqimore, jeni tek ferma e duhur!

Ferma Boçi:

Citruses:

 1. Mandarina -> 400 Pemë

 2. Portokalle -> 400 Pemë

 3. Grejpfrut -> 50 Pemë

 4. Ullinj -> 20 Pemë

 5. Limon –> 5 PemëShpendë:

 1. Pula

 2. Pata

 3. Gjel DetiNe ofrojmë këto lloj produktesh:

 1. Grejpfrut e Kuqe

 2. Portokall Lame Late

 3. Mandarina Klementina

 4. Ullinj Kalinjote

 5. Limon LemonVjelia bëhet në këto periudha:

 1. Mandarinat -> Nëntor deri në Mars

 2. Grenfut -> Nëntor deri në Mars

 3. Portokalle -> Dhjetor deri në Mars

 4. Ullinj -> Tetor -Nëntor

 5. Limon -> Janar

Book your vacations

Vlerësime

5
Ilir
2023-08-07

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose