Produkte Bujqësore

Baxho Bunkeri

Vlerësime 0

Baxho Bunkeri është një qendër moderne dhe tradicionale për përpunimin e qumështit në produkte bulmeti të kërkuara. Me një kapacitet prodhimi prej rreth 1 tonë qumësht në ditë, kjo punishtë ofron një gamë të gjerë të produkteve cilësore, të cilat janë të pëlqyera nga konsumatorët.

Qumështi i përdorur në Baxho Bunkeri mblidhet me kujdes nga fermerët e zonës, duke siguruar një burim të sigurt të lëndës së parë për përpunimin e produkteve. Përveç produkteve bulmeti, kjo qendër eksploron dhe përfiton nga pasuritë e tjera të zonës, duke ofruar një gamë të gjerë të produkteve të pasura me aromë dhe shije të freskëta, duke përfaqësuar traditat e zonës së Përmetit në gastronominë shqiptare.

Baxho Bunkeri është një destinacion i përsosur për të shijuar cilësi të veçantë në kuzhinën shqiptare, duke ofruar prodhime autentike dhe të freskëta. Kjo qendër përfaqëson një pjesë të rëndësishme të trashëgimisë së bujqësisë dhe gastronomisë shqiptare, duke dhënë një përvojë unike për të gjithë ata që e vizitojnë.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

SH75, Këlcyrë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose