Produkte Blerktorale

Dyqan Mishi Ylli 2

Vlerësime 0

Dyqan Mishi Ylli ju ofron shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi nga fshatrat përreth. Të gjitha produktet tona janë çertifikuar si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë dhe të rritura në kullota natyrale me bar. Kafshët tona jetojnë në liri dhe ushqhen në natyrë, çka lidhet direkt me kualitetin e lartë të mishit dhe numrin e madh të vlerave ushqyese që ne ofrojmë. Gjithashtu tek ne do të gjeni pula natyrale dhe shumë më tepër.

Fermat dhe fermerët tanë kanë tradite shumë shekullore ne rritjen e kafshëve dhe mishi ynë është i njohur për cilësinë e tij në të gjithë Shqipërinë dhe me tej.

Tek Dyqan Mishi Ylli ne ju garantojmë shije, cilësi dhe vlerë. Na vizitoni dhe tek ne do të gjeni mishin më të mirë qe keni provuar ndonjëherë!

Kontakto

Adresa

2VP7+PV9, Qazim Pali, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar