Produkte Blektorale

Venal

Vlerësime 0

Ferma e Bletëve Venal ofron një gamë të gjerë të produkteve natyrore të bletëve, duke përfshirë mjaltë të cilësisë së lartë, qumësht blete, propolis, dhe shumë të tjera. Të gjitha produktet janë të pasura me elemente organike si proteina, vitamina dhe aminoacide, ofrojnë një burim të pasur ushqimor dhe kanë vlera kurative për shumë sëmundje. Ferma e Bletëve Venal është një partner i besueshëm për të gjithë ata që kërkojnë produkte të bletëve të cilësisë së lartë dhe të natyrshme.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Shejleret, Tirana 1001, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose