Produkte Blektorale

Prodhime Mishi Ylli

Vlerësime 0

Ne ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi, nga fshatrat përreth.

Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë. Kafshët tona jetojnë dhe ushqehen në natyrë, gjë që lidhet me direkt me kualitetin e lartë të mishit dhe numrin e madh të vlerave ushqyese, që ne ofrojmë. Gjithashtu në dyqanin tonë kemi dhe pula.

Fermat dhe fermerët tanë, kanë traditë të vjeter në rritjen e kafshëve dhe mishi ynë është i njohur, për cilësinë e tij, në të gjithë Shqipërinë, dhe më tej.

Tek Prodhime Mishi Ylli, ne ju garantojmë shije, cilësi dhe vlerë. Na vizitoni dhe tek ne, do të gjeni mishin më të mirë, që keni provuar ndonjëherë.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose