Produkte Bujqësore

Kantina Bejko

Vlerësime 0

Kantina "BEJKO" është  vërtetë për të dashurit e verës dhe rakisë, një vend ku pasionantët e këtyre pijeve tradicionale gjejnë një përvojë autentike dhe unike. Me një qëllim të qartë për të prodhuar verë dhe raki të cilat përziejnë traditën dhe shijen e lashtë shqiptare me një sentiment të sotëm, kjo kantinë bën një angazhim të thellë në kualitetin dhe autenticitetin e produktit të saj.

Produktet e kantinës "BEJKO" janë rezultat i një kombinimi të artit të prodhimit tradicional me teknologjinë e fundit dhe një kujdes të veçantë për detajet. Me një përzgjedhje të kujdesshme të drithërave dhe frutave vendase, si dhe një proces të përpiktë të fermentimit dhe distilimit, ata sjellin në jetë një gamë të gjerë të verërave dhe rakiave me shije të shkëlqyera dhe karakter unik.

Mirëseardhja në kantinën "BEJKO" është më shumë se një vizitë - është një udhëtim nëpër historinë dhe kulturën e prodhimit të verës dhe rakisë në Shqipëri. Ambienti i tyre mikpritës dhe miqësor është një vend i përsosur për të shijuar një gotë të shkëlqyer verë apo raki dhe për të kuptuar më mirë procesin e prodhimit tradicional. Kantina "BEJKO" është një destinacion i favorizuar për të gjithë ata që duan të përjetojnë thellësinë dhe pasurinë e kulturës së verës dhe rakisë shqiptare.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

77MF+76W, Piskovë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose