Restorante

Novus Traditional Food Restaurant

Vlerësime 0

Novus Traditional Food Restaurant është një destinacion i njohur për të shijuar ushqimet tradicionale , i vendosur në rrugën e re Lungomare.

Ky vend është perfekt për të provuar specialitete autentike të zonës dhe ushqimet shqiptare në një ambient mikpritës dhe të ngrohtë.
Menuja përmban një gamë të gjerë të pjatave lokale, të përgatitura me përbërës të freskët dhe të cilësisë së lartë, që reflektojnë traditat kulinare të rajonit. Qoftë që jeni banorë vendas apo vizitorë, Novus Traditional Food Restaurant në Lungomare ofron një eksperiencë gastronomike që ju lidh me kulturën dhe shijet e vërteta të Shqipërisë.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Çamëria, Vlorë, Albania

Çfarë ju ofron prona

Kuzhinat
  • Mesdhetare
Vaktet
  • Dreka
  • Darka
  • Pije
Mundësi
  • Rezervime
  • Seating
  • Shërben alkool
  • WIFI falas

Oraret

Gjatë jave E Hënë - E Premte

Fundjavë E Shtunë & E Diel

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose