Restorante

Restorant Joni

Vlerësime 0

Restorant Joni në Vlorë është një destinacion i domosdoshëm për adhuruesit e vërtetë të specialiteteve të detit.

Duke përdorur vetëm peshk të freskët, restoranti synon t'u ofrojë klientëve shijen dhe kënaqësinë autentike të kuzhinës së detit.

Çdo pjatë është e përgatitur me kujdes për të sjellë shije të pasura dhe të vërteta që reflektojnë freskinë e përbërësve të përdorur.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Murat Terbaci Vlorë, Vlorë 1001, Albania

Çfarë ju ofron prona

Kuzhinat
  • Mesdhetare
Vaktet
  • Dreka
  • Darka
  • Pije
Mundësi
  • Seating
  • Shërben alkool
  • WIFI falas

Oraret

Gjatë jave E Hënë - E Premte

Fundjavë E Shtunë & E Diel

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose