Restorante

Natyra Restaurant

Vlerësime 0

Natyra Restaurant ndodhet në Sarandë, në Rrugën Kalaja e Lekursit.

Ky restorant ofron një përvojë të veçantë kulinarie në një vendndodhje të mrekullueshme me pamje të jashtëzakonshme.

Vendosur pranë Kalasë së Lekursit, është një destinacion ideal për të shijuar ushqime tradicionale dhe për të admiruar panoramën e qytetit dhe detit Jon.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Lëkursi, Sarandë 9701, Albania

Çfarë ju ofron prona

Kuzhinat
  • Mesdhetare
Vaktet
  • Dreka
  • Darka
  • Pije
Mundësi
  • Rezervime
  • Seating
  • Shërben alkool
  • WIFI falas

Oraret

Gjatë jave E Hënë - E Premte

Fundjavë E Shtunë & E Diel

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose