Kala

Fshati Dajç, Shkodër

Vlerësime 0

Fshati Dajç ndodhet përgjatë bregut në të majtë të Bunës, në mes të qytetit Gramshit dhe fshatit Samrisht. Ndryshe njihet me emrin Dajçi i bregut të Bunës. Eshtë një atraksion turistik  shumë interesant sidomos për pushime ditore.

Ky fshat ofron mundësi të shumta dhe të larmishme siç janë kryesisht sportet ujore, sportin e kajakëve, sportin e notit, gara çiklistike duke përshkruar rreth 16 km të gjithë vijnë e Bunës, agroturizem, dhe trashëgimit kulturore falë një peisazhi natyror mjaft të pasur dhe një hapësirë e përmes së cilës kalon lumi Buna.

 

Book your vacations

Adresa

Dajç-Bregu i Bunës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose