Interurban

Durrës-Korçë-Durrës

Vlerësime 0

Durrës-Korçë-Durrës është një linjë ndërqytetase me qendër në Durrës që ofron një shërbim çdo ditë për në Korçë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga e Dëshmorëve, Durrës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose