Interurban

Klik Expres

Vlerësime 0

Klik Expres është një linjë ndërqytetase me qendër në Tiranë që ofron një shërbim çdo ditë për në Fier dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

5€/person

Adresa

8QVG+PQ2, Kashar, Albania
Linja Çmimi Nr. tel menaxherit E-mail i menaxherit
Tirane -> Fier 5 € 0692540887 [email protected]

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose