Interurban

Hodaj Trans

Vlerësime 0

Hodaj Trans është një linjë ndërqytetase me qendër në Vlorë që ofron një shërbim çdo ditë për në Berat dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

5€/person

Adresa

Sahati, Rruga Ceno Sharra 6, Vlorë, Albania
Linja Çmimi Nr. tel menaxherit E-mail i menaxherit
Vlore -> Berat 5 € 0692131253 [email protected]

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose