Interurban

Transport Saranda 2022

Vlerësime 0

Transport Saranda 2022 është një linjë ndërqytetase me qendër në Sarandë që ofron një shërbim çdo ditë për në Vlorë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

10€/person

Adresa

Ruins of basilica and synagogue, Rruga Onhezmi, Gjashtë
Linja Çmimi Nr. tel menaxherit E-mail i menaxherit
Sarande -> Vlore 10 € 0688327660 [email protected]

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose