Interurban

Shqiponja Shpk

Vlerësime 0

Shqiponja Shpk është një linjë ndërqytetase me qendër në Berat që ofron një shërbim çdo ditë për në Kuçovë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

2€/person

Adresa

PX42+3PR, Rruga Antipatrea, Berat, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose