Interurban

Metro Euro Albania

Vlerësime 0

Qëllimi ynë është për të ofruar zgjidhjet më të mira dhe për të ndërtuar mardhënie të forta me klientët duke kuptuar , përshtatur dhe plotësuar kërkesat e tyre individuale.

Qëllimi ynë është që të ofrojmë cilësi të lartë, komode dhe të sigurt të transportit të pasagjerëve.Komoditeti i një autobuzi tek ne, ju mundëson të përjetoni një udhëtim komfort e cila arrihet nëpërmjet mirëmbajtjes së rregullt të autobuzit për siguri dhe pastërti.

Stafi ynë është I përbërë nga persona të trajnuar dhe të besueshëm të cilët do tju ofrojnë një shërbim të paharueshëm gjatë udhëtimit tuaj.

 

Shërbimet e ofruara

- Transporti në destinacionet ndërkombëtare për linjat e rregullta : ATHINE, SELANIK, SHQIPERI

- Rehati dhe kualitet maksimal              

- Shoferë dhe staf me përvoje , të besueshëm dhe konfidenciale për udhëtimin tuaj

- Fleksibilitet për të përmbushur kërkesat tuaj dhe gjithomë të gatshëm për tju informuar

- Autobuzët e vendosur në dispozicionin tuaj janë prodhim i viteve të fundit , me standarte të larta sigurie dhe komode. Secili autobuz i pajisur me televizore të personalizuar dhe kufje.

- Free WI-FI , mundësia e perdorimit të internetit gjatë gjithë udhëtimit tuaj, duke ju dhënë mundësi të qëndroni në kontakt me miqt apo të afërmit tuaj , për ti informuar apo për të ndarë emocionet .

Book your vacations

Adresa

JQ8H+R36, Korçë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose