Interurban

Linja e Transportit Festim Hajdini

Vlerësime 0

Linja Borsh-Vlorë-Borsh ka 23 vite eksperiencë pune.

Ne ju ofrojmë klientëve tanë nje udhëtim të sigurt dhe komod.

    Nisja nga Borshi bëhet në orën 06:00

                    Himarë 06:30

                     Dhërmi 07:20

     Mbëritja në Vlorë është ne orën 08:45

 

    Nisja nga Vlora bëhet në orën 12:30

                     Llogara 13:15

                     Dhërmi 14:30

                     Himarë 15:00

   Mbëritja në Borsh është në orën 15:45.

   Nuk lejohen kafshët.

   Bagazhet po.

   Lloji i automjetit është Autobuz 20 vendësh.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

6€/person

Adresa

Rruga Borsh, Picak (Borsh), Borsh

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose