Destinacione

Çfarë mund të vizitoni në Kavajë?

09 Nov 2023 Kavajë

Kavaja ndodhet në jugperëndim të Tiranës, në lartësinë 34 m mbi nivelin e detit. Kavaja është një qytet në Shqipërinë e mesme e cila kufizohet në veri me Durrësin 17 km, në lindje me Tiranën 27 km, në jug me Rrogozhinën 15 km ndër

Më shumë
Destinacione

Çfarë mund të vizitoni në Devoll?

13 Sep 2023 Devoll

Devolli ndodhet në juglindje të Shqipërisë, në Korçë. Në anën perëndimore të luginës shtrihet shtylla kurrizore e malit Morava, i cili është kufiri më i gjatë që ndan Devollin me Korçën.  Sipërfaqja e përgjithshme është mb

Më shumë
Destinacione

Çfarë mund të vizitoni në Konispol?

05 Jul 2023 Konispol

Konispoli shtrihet në një luginë me lartësi 400 m mbi nivelin e detit, në skajin më jugor të Shqipërisë. Sipërfaqja e përgjithshme është 221.88 km² dhe popullsia arrin në 13.737 banorë. Konispoli kufizohet me Shalësin dhe malin e Sar

Më shumë