Turizmi Natyror

Çfarë mund të vizitoni në Pogradec?

03 Sep 2023 Pogradec

Pogradeci është perla e Liqenit që ndodhet në juglindje të Shqipërisë. Pogradeci shtrihet në një luginë 700 m mbi nivelin e detit dhe rrethohet në perëndim nga malet, në jug dhe në lindje nga kodra të ulta. Sipërfaqja e përgjithshme

Më shumë