Turizmi kulturor

Çfarë mund të vizitoni në Gjirokastër?

03 Sep 2023 Gjirokaster

Gjirokastra është e vendosur në faqen e Malit të Gjerë,në shpatet verilindore të tij dhe në krahun e majtë të luginës së lumit Drino. Ky qytet bën pjesë në Trashëgiminë Botërore të UNESCO-s, Qyteti i vjetër është i famshëm për

Më shumë
Turizmi kulturor

Çfarë mund të vizitoni në Finiq?

01 Jun 2023 Finiq

Finiqi ndodhet 20 km nga qyteti i Sarandës. Finiqi kufizohet me Delvinën në veri, me Dropullin në lindje, me Greqinë në jug dhe në perëndim me Sarandën. Sipërfaqja e përgjithshme është 44.100 ha dhe popullsia arrin në 35.518 banorë. Ng

Më shumë