Turizmi bregdetar

Çfarë mund të vizitoni në Borsh?

23 May 2023 Borsh

Fshati i Borshit shtrihet midis Qeparoit dhe Piqerasit, rrugës nga Himara në Sarandë. Ai ndahet në Borshin e vjetër dhe Borshin e ri. Karakteristikë e tij është ndërthurja mal-det, duke mos harruar që plazhi i tij është më i madhi në ju

Më shumë
Turizmi bregdetar

Çfarë mund të vizitoni në Vlorë?

20 May 2023 Vlore

Vlora ndodhet në jugperëndim të Shqipërisë, buzë Adriatikut. Vlora është qytet i lashtë, i themeluar në shek.VI p.e.s. Ajo më parë njihej me emrin Aulona. Vlora është edhe qyteti ku është shpallur Deklarata e Pavarësisë shqiptare,

Më shumë
Turizmi bregdetar

Çfarë mund të vizitoni në Vuno-Jal?

26 Feb 2023 Vuno-Jal

Vunoi është një fshat i pozicionuar në jug të qytetit të Vlorës, midis Dhërmiut dhe Himarës. Objektet e Trashëgimisë Kulturore të rëndësisë së veçantë që mund të vizitoni në Vuno  janë: Kulla në lagjen e poshtm

Më shumë
Turizmi bregdetar

Çfarë mund të vizitoni në Qeparo?

26 Feb 2023 Qeparo

Fshati i Qeparoit ndodhet midis Porto Palermos dhe Borshit.  “Qeparoi i vjetër”, i gjithë fshati ka pamje të bukur dhe arkitektonikë tradicionale. Rrugicat me kalldrëm dhe kishat e vjetra përbëjnë një figurë magjepsëse. Objekte t�

Më shumë
Turizmi bregdetar

Çfarë mund të vizitoni në Himarë?

18 Feb 2023 Himare

Himara është një qytet bregdetar në jug të Shqipërisë midis Vlorës e Sarandës, karakterizuar nga klimë mesdhetare e atraksione të shumta turistike. Aty mund të vizitoni objekte të shumta të trashëgimisë kulturore që janë të lidhur

Më shumë