Turizmi malor

Çfarë mund të vizitoni në Pukë?

01 Feb 2024

Puka shtrihet në pjesën qendrore të Shqipërisë Veriore përgjatë krahut të majtë të Drinit. Sipërfaqja e përgjithshme është mbi 505.86 km² dhe popullsia arrin në 34.000 banorë. Ajo kufizohet në lindje me Urën e Vezirit e Fushën e D

Më shumë
Turizmi malor

Çfarë mund të vizitoni në Maliq?

25 Sep 2023 Maliq

Maliqi shtrihet në Juglindje të Shqipërisë, bën pjesë në Qarkun e Korçës, shtrihet në veri perëndim të qytetit të Korçës, rreth 13 km larg tij, dhe në perëndim të fushës së Korçës, përgjatë rrjedhës së lumit Devoll. Bashkia

Më shumë
Turizmi malor

Çfarë mund të vizitoni në Kolonjë?

25 Sep 2023 Kolonje

Kolonja është një destinacion i bukur turistik i frekuentuar më së shumti nga turistë të huaj kryesisht nga Evropa Qendrore dhe ajo Lindore, por edhe ata vendas. Të vizitosh Kolonjën në çdo cep të saj shikon natyrën e saj të shkëlqyer

Më shumë