Evente

South Outdoor Festival

20 May 2023

 Festivali South Outdoor është një festë e të gjitha aktiviteteve të organizuara në ambjentet e jashtme: sportit, kulturës, traditës, muzikës, natyrës dhe ushqimit. Duke u zhvilluar çdo vit në fshatin Borsh, në jug të Shqipërisë

Më shumë