Interurban

Vili Travel

Vlerësime 0

Vili Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Bulqizë që ofron një shërbim çdo ditë për në Durrës  dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

2€/person

Adresa

F6V9+V5P, Bulqizë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose