Interurban

Tom Kleda

Vlerësime 0

Tom Kleda është një linjë ndërqytetase me qendër në Gramsh që ofron një shërbim çdo ditë për në Durrës  dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

5€/person

Adresa

V5FP+C2J, Gramsh, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose