Interurban

Rifati 08 Travel

Vlerësime 0

Rifati 08  është një linjë ndërqytetase me qendër në Tirane, që ofron një shërbim çdo ditë për në Rrogozhinë  dhe kthim.

Linja ka  autobusa 20 vendësh.                

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Arben Broci, Pallatet Malajziane, Mëzez

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose