Interurban

Nigara Travel

Vlerësime 0

Nigara Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Berat që ofron një shërbim çdo ditë për në Durrës  dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

4€/person

Adresa

PWCV+X84, SH72, Berat, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose