Interurban

Luklea

Vlerësime 0

Luklea është një linjë ndërqytetase me qendër në Durres, që ofron një shërbim çdo ditë për në Fllakë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Cmimi I Biletës është 200 L por varjon dhe nga 300 L 500 L 100 L.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

5€/person

Adresa

8F93+4GM, Durrës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose