Interurban

Libohovë-Gjirokastër

Vlerësime 0

Linja interurbane Libohovë-Gjirokastër ofron për ju transport të sigurt dhe komod. Fugona të vendosur në dispozicionin tuaj në orare të ndryshëm gjatë ditës.

Ju Mirpresim.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

1.5€/person

Adresa

Bulevardi 18 Shtatori, Gjirokaster, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose