Interurban

Kunora Trans

Vlerësime 0

Kunora Trans  është një linjë ndërqytetase me qendër në Durres, që ofron një shërbim çdo ditë për në Hamallaj dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

8F93+4GM, Durrës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose