Interurban

Kel Travel

Vlerësime 0

Kel Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Tirane, që ofron një shërbim çdo ditë për në Pogradec  dhe kthim.

Linja ka 1 autobus 20 vendësh.                

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Lundër 1, Tirana, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose