Interurban

Ishmi Trans

Vlerësime 0

Ishmi Trans është një linjë ndërqytetase me qendër në Ishëm që ofron një shërbim çdo ditë për në Durrës  dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

2€/person

Adresa

Ishmi River, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose