Interurban

Expres Travel

Vlerësime 0

Expres Travel është një linjë ndërqytetase me qendër në Bilisht, që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim.

Linja ka 3 autobusa 20 vendesh.             

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

JXCP+H95, Rruga Deshmoret e Devollit, Bilisht, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose