Interurban

Durres-Tirane

Vlerësime 0

Durres-Tirane  është një linjë ndërqytetase me qendër në Durres, që ofron një shërbim çdo ditë për në Tirane dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

8F93+4GM, Durrës, Albania
Linja Çmimi Nr. tel menaxherit E-mail i menaxherit
Durres -> Tirane 2 € 0682214670 [email protected]

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose