Interurban

Bi Kert 

Vlerësime 0

Bi Kert është një linjë ndërqytetase me qendër në Lalëz, që ofron një shërbim çdo ditë për në Durrëë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

2€/person

Adresa

Lalëz, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose