Saranda: Një Perlë Bregdetare në Jug Të Shqipërisë

05 Jun 2024

Saranda është një qytet bregdetar mahnitës i vendosur në pjesën jugore të Shqipërisë. Ai shtrihet midis qytetit të Vlorës dhe ishullit grek të Korfuzit. E njohur për peizazhet e saj piktoreske dhe kulturën e gjallë, Saranda ofron një

Më shumë

Çfarë mund të vizitoni në Delvinë?

23 May 2023 Delvine

Delvina ndodhet 16 km në verilindje të Sarandës, në jug të Shqipërisë. Sipërfaqja e përgjithshme është 183.01 km² dhe popullsia arrin në 7.598 banorë. Qyteti është i ndërtuar në një shpat mali. Burimet kryesore ekonomike të zonës

Më shumë