Restorante

Restorant Itaka

Vlerësime 0

Brenda Hotel Itakës, në fshatin e bukur të Lukovës do të gjeni Restaurant Itakën, një restorant më gatime mesdhetare, ushqim deti të freskët dhe një menu të pasur ku është e sigurt që do të gjeni ushqimin e mrekullueshëm që kërkoni.

Tek ne gjithçka gatuhet me produkte natyrale bio të zonës, ku cilësia dhe freskia e ketyre produkteve është e garantuar.

Përveç ushqimit të shijshëm dhe gatimit cilësor tek ne do të gjeni edhe një atmosferë të qetë familjare, shërbim cilësor nga një staf profesionist si dhe mundësinë për të shijuar frutat e detit, të sjella direkt nga deti Jon.

Restorant Itaka ofron për ju një blend perfekt të ushqimit fantastik, shërbimit cilësor dhe çmimeve të arsyeshme, në synimin tonë për tu bërë restoranti juaj i preferuar në rivierën shqiptare!

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar