Restorante

Beach Taverna Nikolas

Vlerësime 0

Beach Taverna Nikolas është një restaurant Grek, i ndodhur në një nga plazhet më të bukura të Shqipërisë. Në ju ofrojmë një larmishmëri gatimesh deti, një atmosferë të paharrueshme dhe shërbim cilësor dhe profesional. Çdo produkt i joni vjen direkt nga deti Jon, është i freskët dhe gatuhet në perfeksion nga shefa kuzhine me vite ekperiencë.

Për ne gatimi i detit është një art dhe synimi tonë është të jemi më të mirët. Synojmë t’ju japim një eskperienë që do e mbani mend dhe të bëhemi standarti mbi të cilin ju do të gjykoni një eskperiencë të mrekullueshme në restaurant.

Na vizitoni dhe ju garantojmë që kaloni momente të paharrueshme! Dhe gjithashtu do të servireni me ushqim që do ju lejë mbresa.

Bëjini pushimet tuaja akoma më speciale duke zgjedhur Beach Taverna Nikolas!

Kontakto

Adresa

SH8, Vanja (Borsh), Borsh

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar