Objekte Kulti

Vila Polena, Korçë

Vlerësime 0

Vila Polena është një monument i trashëgimisë kulturore në Korçë.

Ky monument është i llojit "Arkitekturë", i miratuar në shtator të vitit 2007. Tipologjia e saj është banesë, e ndërtuar në shek.XX.

Kjo vilë është një godinë e madhe, tre katëshe dhe ndodhet në rrugën e Lemit, në Korçë.

Book your vacations

Adresa

Vile, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose