Objekte Kulti

Kisha e Shën Marisë, Limar

Vlerësime 0

Kisha e Shën Marisë në Limar është një shembull i shquar i arkitekturës baroke në jug të Shqipërisë, e ndërtuar në fillim të shekullit të 18-të. Fasada e saj është e dekoruar me një portal të madh artistik, ndërsa brenda kishës vizitorët mund të shijojnë freska të vjetra dhe ikonografi të detajuara. Kjo kishë shquhet për atmosferën e saj qetë dhe është një qendër e rëndësishme fetare dhe kulturore në rajon.

Book your vacations

Adresa

Këlcyrë, Bashkia Këlcyrë, Gjirokastër County

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose