Objekte Kulti

Kisha e Qelovës, Mbrezhdan

Vlerësime 0

Kisha e Qelovës në fshatin Mbrezhdan është një ndër shtatë kishat që ka pasur ky fshat dhe e vetmja që i rezistoi periudhës komuniste. E vendosur pranë lumit Vjosa, kjo kishë përbën një pikë referimi të rëndësishme për besimtarët.
 
Pavarësisht se është një objekt kulti që i mbijetoi regjimit komunist, në periudhën e demokracisë është lënë në harresë. Megjithatë, ajo mbetet një atraksion turistik i rëndësishëm, i vendosur vetëm 30 minuta nga rruga nacionale, në rrëzë të malit të Dhëmbelit.
Book your vacations

Adresa

8626+J38, Këlcyrë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose